Nieuws

Paas-orgelconcert »

Op (tweede paasdag)  maandag 22 april a.s. zal de bekende Kamper musicus Gerwin van der Plaats het jaarlijkse Paas-orgelconcert te verzorgen op het orgel van de Driestwegkerk te Nunspeet.

Lees verder »

Passieconcert: Naar het kruis »

De zondagavonddienst van 24 maart a.s. is een heel bijzondere!

Lees verder »

Paasconcert Band Image »

Lees verder »

Hulpverleningszondag CGK: Ik breng je hoop »

Ik breng je Hoop, dat is het thema van de hulpverleningszondag van 3 februari. Een zondag waarop in onze kerken speciale aandacht is voor de naaste in nood.

Lees verder »

Kerstkaartenactie 2018 »

Stichting “Ruimte voor Chaltsch” – Waarom wij wel en zij niet. Kerst 2018 staat bijna voor de deur, dus ook onze jaarlijkse kerstactie, voor de 14e keer. De CGK-Ichtus gemeente, die haar erediensten in onze kerk heeft, doen dit jaar ook weer mee. Met de actie steunt u onze projecten in Wit Rusland.

Lees verder »

Foto’s themadienst »

Afgelopen zondag 18 november 2018 was er een bijzondere themadienst i.s.m. de basisscholen.

Lees verder »

Stichting Hart voor Malawi: Kerk in Nkhudzi Bay »

Stichting Hart voor Malawi verricht werkzaamheden in enkele dorpen aan Lake Malawi, zoals het steunen van een kerkopbouw-project wat gericht is op zending en evangelisatie onder moslims en niet-christenen in de plaats Nkhudzi Bay.

Lees verder »

Feestelijk dubbelconcert in de Driestwegkerk »

Op vrijdag 19 oktober a.s. zullen de bekende organisten Martin Mans en Gerwin van der Plaats een dubbelconcert verzorgen op de piano en het orgel van de Driestwegkerk, Driestweg 4 te Nunspeet. Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang bedraagt €7,50. Van harte welkom.

Lees verder »

'70 jaar Israël, teken van hoop?' »

Albert Groothedde

’70 jaar Israël, teken van hoop?’ Daarover zal Albert Groothedde (36), de nieuwe consulent van het CIS – Centrum voor Israël Studies (waaraan ook de Chr. Geref. Kerken deelnemen) – komen spreken op D.V. 8 november aanstaande.

Lees verder »

Evolutie……of toch schepping ? »

He, jij daar! Worstel jij ook wel eens met de vraag hoe je je moet verweren tegen mensen die geloven in de evolutietheorie, en die jouw geloof in een schepping maar achterhaald en achterlijk vinden? Of begin je al denkend soms zelf ook te twijfelen? Kom dan op dinsdagavond 16 oktober naar een bijeenkomst die […]

Lees verder »

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world