Nieuws

Schooltassenproject stichting ruimte voor Chaltsch »

Bijgevoegd een verslag van de uitreiking van schooltassen aan de kinderen in Wit Rusland. Een project van Stichting ruimte voor Chaltsch.

Lees verder »

Ga je mee naar de kerk op zondag 29 september? »

Ga je met me mee? Op zondag 29 september? De kerkdeuren staan uiteraard altijd voor u en jou open, maar op zondag 29 september doen we mee aan de landelijke kerkproeverij. Bent u of ben jij niewsgierig wat er in de kerk gebeurt, en komt u/kom je graag een keertje kijken. Op zondag 29 september […]

Lees verder »

Alpha cursus start weer »

Een reeks avonden om samen na te denken over geloofsvragen! De Alpha-cursus gaat op donderdag 12 september weer van start. Om 19.00u staat in de Dorpsherberg een warm buffet voor je klaar. Inloop vanaf 18.45u. De Alpha-cursus duurt 14 avonden en één hele zaterdag. Deelname is geheel gratis… Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd, daarna is er […]

Lees verder »

Paas-orgelconcert »

Op (tweede paasdag)  maandag 22 april a.s. zal de bekende Kamper musicus Gerwin van der Plaats het jaarlijkse Paas-orgelconcert te verzorgen op het orgel van de Driestwegkerk te Nunspeet.

Lees verder »

Passieconcert: Naar het kruis »

De zondagavonddienst van 24 maart a.s. is een heel bijzondere!

Lees verder »

Paasconcert Band Image »

Lees verder »

Hulpverleningszondag CGK: Ik breng je hoop »

Ik breng je Hoop, dat is het thema van de hulpverleningszondag van 3 februari. Een zondag waarop in onze kerken speciale aandacht is voor de naaste in nood.

Lees verder »

Kerstkaartenactie 2018 »

Stichting “Ruimte voor Chaltsch” – Waarom wij wel en zij niet. Kerst 2018 staat bijna voor de deur, dus ook onze jaarlijkse kerstactie, voor de 14e keer. De CGK-Ichtus gemeente, die haar erediensten in onze kerk heeft, doen dit jaar ook weer mee. Met de actie steunt u onze projecten in Wit Rusland.

Lees verder »

Foto’s themadienst »

Afgelopen zondag 18 november 2018 was er een bijzondere themadienst i.s.m. de basisscholen.

Lees verder »

Stichting Hart voor Malawi: Kerk in Nkhudzi Bay »

Stichting Hart voor Malawi verricht werkzaamheden in enkele dorpen aan Lake Malawi, zoals het steunen van een kerkopbouw-project wat gericht is op zending en evangelisatie onder moslims en niet-christenen in de plaats Nkhudzi Bay.

Lees verder »

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world